Persoonlijk en professioneel.

Nieuws

Op 10 oktober 2016 heb ik na een enerverende tijd afscheid genomen van de Treant Zorggroep

1 november 2015: Een ervaring rijker, het Onderwijs is een prachtige branch waar mensen met hart en ziel werken om ons nageslacht voor te bereiden op de toekomst.

11 mei 2015: Aan de slag in het onderwijs.

Donderdag 28 februari: De toetsingscommissie van het IM-register heeft mijn hertoetsing beoordeelt en besloten mijn registratie als "registermanager" te continueren. Ben nu in afwachting van de certificering als Registered en Qualified Interim-Manager door CRP.

1 januari 2015: Het gebeurt niet vaak dat je in gelegenheid wordt gesteld een trainee op te leiden die je functie overneemt. Sinds 1 januari is Ingrid Boschman manager van Service & Comfort, proficiat. Het bestuur van Stichting Elisabeth heeft het lef en de visie gehad dit te initiļæ½ren, zo zie je weer een staaltje van goed werkgeverschap.

Steenbok Zorgmanagement

Zorgondernemingen staan voor de uitdaging om "slanker" en slimmer te werken, meer flexibiliteit in hun werkprocessen aante brengen, hun markt aandeel te vergroten en het eigen vermogen te versterken.

Dit zijn ingrijpende processen waar alle medewerkers mee te maken krijgen, sterker nog van hen wordt verwacht dat zij hierover meedenken en meepraten.

Als interim professional heb ik hier dagelijks mee te maken. Door mij persoonlijke invloed aan te wenden en richting te geven aan de beoogde verandering geef ik een energieke en blijvende impuls aan de organisatie.

Met mijn frisse blik, mijn kennis / vaardigheden en mijn jarenlange ervaring in de gezondheidszorg voeg ik iets extra's toe wat veel van mijn opdrachtgevers hebben weten te waarderen.

Promotiefilm

|

Steenbok Zorgmanagement BV

|

Boerzand 3

|

9482 RV Tynaarlo

|

06-25067122

|

|

TOP